Tällä kertaa ajattelin nostaa esille tuoreen casen, jossa oli ajatuksena ja toiveena rakentaa kevyen ja rennon kuvaussession myötä tunnelmallista mainos+kuvituskuvaa asiakasyrityksen käyttöön. Kuvaukset toteutettiin asiakkaan toimistotilassa. Tila oli pienehkön kokonsa ja ulkoa tulevan valon puolesta aika haastava, mutta kyllä sinne ihan hyvin sekaan mahduttiin ja yhden salaman sekä osassa kuvista ulkoa tulevan valon avulla saatiin aikaan toivottua tunnelmaa. Hommaan päätettiin lähteä ilman suurta ennakkosuunnittelua, ideoitiin paikan päällä tulevia kampanjoita sekä tarpeita ja alettiin toteuttamaan niihin soveltuvaa kuvamateriaalia vallitsevissa olosuhteissa :D.

Näistä kuvauksista itselleni jäi päällimmäisenä mieleen ihan mahtava tekemisen meininki ja kuvattavien upea heittäytymiskyky. Myös mallinohjaus oli tässä sessiossa joustavaa ja luonnollista.

Kuvaustila ja välineet (heti alkuun työtilan kaikki kamat kannettiin käytävälle, jotta saatiin tilaa paremmin kuviin. Huomaa myös nokkela vessasta varastettu peiliratkaisu monitorointiin!)

Mm. tämmöistä tuli:

Tässä lisäeditin jälkeistä lopullisempaa mainosmateriaalia:

..ja loppuun tunnelmallinen kevennys:

Kategoriat: Opiskelu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.