Hyviä uutisia koronatilanteen vaivaamille yrittäjille: Jyväskylän kaupunki avasi poikkeustilasetelin haun yritysten tueksi pika-aikataululla ja yrittäjillä on haettavana 2000 euron yrityspalveluseteli ilman omavastuuosuutta. Jyväskylän kaupungin poikkeustilaseteliä voi hakea asiantuntijahankintoihin, joilla tähdätään akuutteihin suunnitelmiin ja toimenpiteisiin liiketoiminnan sopeuttamiseksi tai uudelleensuuntaamiseen poikkeustilanteessa. Setelin voi käyttää ainoastaan asiantuntijapalveluiden hankintaan hyväksytyiltä palveluntuottajilta. Poikkeustilasetelin haku aukesi maanantaina 6.4.2020 ja hakuaika päättyy 15.4.2020 klo 22.00.

Mediamies tarjoaa yrityspalveluseteliasiakkaille
0 euron omavastuulla kahta erilaista palvelupakettia:

PAKETTI 1:

VERKKOKAUPPA

WooCommerce-pohjainen verkkokauppa asiakkaan tarpeeseen räätälöitynä, avaimet käteen -periaatteella ja jopa kahden viikon toimitusajalla!

PAKETTI 2

SOME-TEHOPAKETTI

Tilannekartoitus
3 kk digimarkkinointisuunnitelma
Someprofiilit kuntoon
10 valmista päivitystä

Vaikuttavuusraportti

Kysy lisää ja tilaa esite:


Lue lisää palvelusetelistä ja täytä hakemus:

Palveluseteli on tässä erityistilanteesssa täysin omavastuuton, eli palvelusetelin saaja saa 2000 € palvelut 0 euron hinnalla. Palvelusetelin saaneelta yritykseltä kuitenkin laskutetaan ALV:n osuus, jonka yritys voi suoraan vähentää verotuksessaan. Pääset lukemaan tarkan kuvauksen toiminnan kulusta alla olevasta linkistä:

Kategoriat: blogi