Koronavirus tuntuu leviävän Suomessakin jo hallitsemattomasti ja eri alojen toimijoita kehoitetaan toimimaan etäyhteyksillä niin paljon, kuin mahdollista. Nopealla reagoinnilla ja ideoinnilla yrittäjät voivat muuntaa palvelujaan sähköiseksi, jolloin pahin vaje kassavirrassa saadaan tasattua ja palvelut voidaan tuoda asiakkaiden saataville. Meiltä löytyy edullisia, nopeasti toteutettavia verkkovälitteisiä ratkaisuja monenlaiseen yritystoimintaan. Ota yhteyttä, niin kartoitetaan tilanteesi, kartoitus on maksutonta!

Voimme auttaa esimerkiksi suojatun, edullisen ja hyvin ohjeistetun videoterapiayhteyden rakentamisessa psykologeille tai terapeuteille. Yhteyttä voi käyttää tietokoneen, tabletin tai älypuhelimen avulla. Nopeimmillaan ratkaisu saadaan toimimaan jopa muutamassa tunnissa!

Soita tai meilaa vaikka heti, niin kartoitetaan tilanteesi!


Saat nopeasti aikatauluehdotuksen ja tarjouksen tarvitsemiisi palveluihin!
P. 044 0509124
lasse.eskola@mediamies.fi

Kategoriat: blogi